طراحی و ساخت انواع کابینت مدرن

ساخت وبلاگ


طبق خبر منتشر شده در تهران نیوز:
دکوراسیون آشپزخانه‌های امروزی یکی از مهم‌ترین موارد چرا که این فضا قسمتی از فضای داخلی خانه محسوب می‌شود و کاملا در دید قرار گرفته است.
در قدیم الایام در آشپزخانه‌ها و یا به عبارتی دیگر در مطبخ‌ها خبری از کابینت و لوازم لوکس نبود. چرا که در روزگار قدیم فضای بخش آشپزخانه تقریبا از اتاق نشیمن و پذیرایی جدا در نظر گرفته می‌شد و به همین سبب دکوراسیون فضای آن چندان ضرورت نداشته است. ولیکن دکوراسیون آشپزخانه‌های امروزی یکی از مهم‌ترین موارد چرا که این فضا قسمتی از فضای داخلی خانه محسوب می‌شود و کاملا در دید قرار گرفته است. بدون شک ضروری‌ترین و اصلی‌ترین بخش هر آشپزخانه کابینت‌های آن است که هم کاربردی هستند و هم جلابخش فضای آشپزخانه و خانه هستند. دکوراتیوها با طراحی کابینت‌ مدرن توانسته‌اند زیبایی فضای داخلی را چند برابر کنند.
انواع کابینت مدرن
انواع کابینت مدرن عبارتند از:
1. کابینت از جنس ام دی اف
2. کابینت از جنس چوب
3. کابینت از جنس فلز
4. کابینت از جنس گلاس
5. کابینت از جنس ممبران
بخشی از دکوراسیون خانه محسوب می‌شوند که هماهنگی بسیار خوبی با دیزاین فضای داخلی خانه دارند. لازم به ذکر است که طراحی کابینت را می‌توان به راحتی با دکوراسیون داخل خانه هماهنگ کرد. در سال‌های اخیر تنوع طرح و مدل کابینت آشپزخانه دچار تحول بسیار زیادی شده است. در ادامه مطلب قصد داریم تمامی اجزا، قطعات و انواع کابینت مختلف را به شما معرفی کرده و توضیح دهیم.

اجزا و قطعات تشکیل دهنده اصلی کابینت
1. یونیت کابینت آشپزخانه
یکی از کوچک‌ترین و مهم‌ترین اجزای تشکیل دهنده هر کابینت یونیت نام دارد که در حقیقت به صورت یک جعبه مکعبی شکل و دارای درب است که جهت نگه‌داری ظروف و اکسسوری و لوازم آشپزخانه از آن استفاده می‌شود. با توجه به طراحی و شکل کابینت مورد نظرتان یونیت استفاده شده در آن می‌تواند دارای ابعاد و اندازه‌های متنوع و مختلفی باشد و یا درب تکی، دو قلو و یا حتی در مواردی بدون درب باشد.
2. کابینت هوایی آشپزخانه
 این نوع از کابینت (هوایی) تشکیل شده از یونیت‌هایی است که در ارتفاع مناسب از کف آشپزخانه (با فاصله 150 سانتی متر از کف آشپزخانه) به دیوار نصب شده و به طور معمول با عمق 30 سانتی متر و همچنین ارتفاع 70 الی 80 سانتی متر  آنها را می‌سازند. لازم به ذکر است که اجزایی مانند باکس آبچک، باکس یخچال و باکس هود که در قسمت بالای یخچال و فریزر نصب می‌شود، همه‌ی آنها جزوی از یونیت هوایی محسوب می‌شوند.
3. کابینت زمینی
این نوع از کابینت‌ها (زمینی) تشکیل شده از یونیت‌هایی هستند که بر روی زمین قرار دارند و روی زمین (کف) آشپزخانه نصب می‌شوند و همین طور صفحه کابینت بر روی یونیت‌های زمینی قابل نصب هستند. این نوع از یونیت‌ها بر روی پایه‌هایی که قابلیت تنظیم شدن دارند مستقر هستند و در اکثر مواقع با ارتفاع 90 سانتی متر و با پایه‌ای به ارتفاع 10 سانتی متر و همچنین عمق 55 سانتی متر بر روی زمین نصب می‌شود که آن محل قرار گیری و نصب نمودن سینک آشپزخانه، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و یا اجاق گاز و همچنین کشوهای گوناگون تعبیه شده در داخل آن هستند.
4. یونیت کانتر و یا به عبارت دیگری همان اوپن
 همان گونه که از اسم آن مشخص است این بخش در جلوی آشپزخانه و بر روی زمین نصب شده و لازم به ذکر است که این بخش نقش جدا کننده فضای آشپزخانه با دیگر فضاهای خانه را نیز بر عهده دارد. ابعاد این نوع باکس‌های اوپن به طور معمول با ارتفاع 90 سانتی متر و با عمق 45 الی 55 سانتی متر است. اکثر طراحان کابینت و دکوراتیوها توجه بسیار ویژه‌ای به طراحی نمودن این بخش از فضای آشپزخانه دارند و این موضوع به این سبب است که تاثیر بسیار بیشتری را در جلوه بصری افراد ایجاد می‌کند.
5. باکس پکیج کابینت
باکس پکیج به طور کل برای پوشاندن و یا کاور نمودن پکیج و یا آبگرم‌کن دیواری استفاده می‌شود و با توجه به اینکه محل قرار گیری پکیج و یا آبگرم‌کن در اکثر منازل امروزی در آشپزخانه است، با نصب کردن این یونیت در آشپزخانه می‌توان پکیج و یا آبگرم‌کن را پوشاند.
 

 
6. باکس ویترینی
این تایپ از باکس‌ها می‌تواند با توجه به نوع و یا شکل ظاهری کابینت آشپزخانه در طراحی و تنوع بسیار متفاوت باشد. محلی که باکس ویترینی به طور معمول در آن قرار می‌گیرد، در قست بالای اوپن و در طرفین آن قرار گرفته می‌شودو همچنین از لحاظ موقعیت قرار گیری نیز می‌تواند در میان یونیت‌های هوایی بر اساس طرح و دکوراسیون آشپزخانه نصب شود.
7. پاخور، تاج و زیر چراغی کابینت
این بخش از کابینت‌های آشپزخانه دارای نوارهایی از جنس فلز، ام دی اف و چوب هستند که از انها برای پوشاندن و مخفی کردن اجزا و قطعات کابینت مانند بخش‌های بالای یونیت هوایی، پایه‌ها و مخفی نمودن محل نصب نور زیر باکس هوایی به کار می‌روند و در زیبایی و جلا بخشیدن به کابینت آشپزخانه می‌تواند تاثیر به سزایی داشته باشد.
8. انواع تجهیزات مختلف کابینت مدرن آشپزخانه
همان طور که از نام این بخش مشخص است، در حقیقت شامل لوازمی است که عبارت است از اجاق گاز، هود، سینک، لولا، جک، یراق آلات، پایه کابینت و ... است که از تنوع بسیار بالایی برخوردار است.
آشنایی با تعدادی از اجزای تشکیل دهنده یک یونیت از کابینت مدرن
1. درب‌های کابینت آشپزخانه: درب‌های یک کابینت یکی از اصلی‌ترین قطعات تشکیل دهنده یک کابینت محسوب می‌شوند که بیش از همه چیز در معرض دید قرار دارند. بنابراین هم باید دارای جنس خوبی باشد و هم باید زیبایی ویژه‌ای به فضای  داخی آشپزخانه و خانه ببخشد.
2. بدنه کابینت آشپزخانه: در ایران برای بدنه کابینت عمدتا از ام دی اف، فلز، پی وی سی، لترون و در برخی مواقع از چوب نیز استفاده می‌شود.
3. صفحه رویه کابینت آشپزخانه: به طور کلی صفحه‌ رویه کابینت از پی وی سیف ام دی اف و یا سنگ‌های مصنوعی ساخته می‌شود.
تا اینجا با انواع مختلف کابینت آشنا شدید و در رابطه با اجزای آنها اطلاعات کافی را کسب کردید. حال قصد داریم به شما دوستان گرامی سایت سازادیزاین را معرفی کنیم. سازادیزاین با استفاه از مرغوب‌ترین و بهترین مواد کابینت هایی با دکوراسیون زیبا را با مناسب‌ترین قیمت را ارائه می‌کند.

sazadesign...
ما را در سایت sazadesign دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سازا دیزاین sazadesign بازدید : 166 تاريخ : يکشنبه 6 تير 1400 ساعت: 13:16